ASSOCIACIÓ LITERÀRIA MONTBLANQUINA

ASSOCIACIÓ LITERÀRIA MONTBLANQUINA

dilluns, 20 d’octubre del 2014

VI TROBADA D'INTERCANVI DE PUNTS DE LLIBREÈXIT DE PARTICIPACIÓ A LA VI TROBADA D’INTERCANVI DE PUNTS DE LLIBRE.

HA ESTAT EL PRIMER ACTE DE LA VI FESTALLIBRE ORGANITZADA PER L’ASSOCIACIÓ LITERARIA L’ESCARRITX

El diumenge 19 d’octubre va tenir lloc la VI Trobada d’intercanvi de punts de llibre organitzada per l’Associació Literària L’Escarritx.
Es tracta del primer acte de la VI FESTALLIBRE que se celebrarà els dies 23, 24, 25 i 26 d’octubre i que girarà entorn el tema “Les dones al món”.
La trobada d’intercanvi de punts de llibre es va fer a la Biblioteca Comarcal Conangla i Fontanilles de Montblanc de les onze del matí fins a les dues del migdia.
A la trobada hi van participar col·leccionistes de punts de llibre que van venir de Salt, Manresa, Igualada, Reus, Vilanova i la Geltrú, Barcelona i altres indrets. Alguns dels participants no s’han perdut cap de les sis trobades que s’han fet a Montblanc i altres era la primera vegada que venien. Però tots se’n van anar satisfets d’haver aconseguit algun punt de llibre que feia temps que buscaven.
Com a totes les trobades que ha organitzat l’Associació Literària L’Escarritx, es va regalar un punt commemoratiu de la trobada a tots els assistents. El punt de llibre de la trobada sempre conté una reproducció del cartell de la FESTALLIBRE que aquest any ha realitzat l’artista montblanquina Francesca Roselló. Ella també va ser present a la trobada i per segon any va exposar diversos punts de llibre propis realitzats en diferents tècniques.
La novetat de la trobada d’enguany va ser que a més a més del punt de llibre també es va oferir una postal que hi feia parella  i que va agradar molt als col·leccionistes de duos.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada