ASSOCIACIÓ LITERÀRIA MONTBLANQUINA

ASSOCIACIÓ LITERÀRIA MONTBLANQUINA

dimarts, 27 de maig del 2014

JOSEP CIVIT i PAU CIVIT al V FORÈS POESIA I MÚSICA
JOSEP CIVIT I PAU CIVIT PRESENTARAN LES SEVES RECENTS PUBLICACIONS POÈTIQUES AL V FORÈS POESIA I MÚSICA


Josep Civit i Pau Civit, dos autors montblanquins membres de l'Associació literària l'Escarritx, presentaran i recitaran les seves recents publicacions poètiques, Ficcionari i Banyat en lila respectivament, el dissabte 7 de juny, a 2/4 d'una del migdia, durant el V Forès poesia i música.

Josep Civit Mateu va néixer a Montblanc el 1958. Compagina l'exercici de la docència professional amb el de la poesia, les seves dues grans passions.
Veu poètica consolidada amb una extensa producció literària ha guanyat, entre d'altres,  el premi Marc Granell, Vila d´Almusaffes (2002), Sant Celoni de poesia (2003), Alella a Maria Oleart (2006), Miquel Martí i Pol (2007) i premi Marià Manent de poesia de Premia de Dalt (2008) amb la obra titulada El cel de Zuric que forma part del seu desè poemari.

Pau Civit Poblet és un poeta nascut a Blancafort l'any 1951 i actualment resident a Montblanc,  membre del grup literari l'Escarritx farà la presentació del seu primer llibre de poemes Banyat en lila de l'editorial Torratxa.  


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada